Onze Diensten

Monitoring & Beveiliging

Ben jij op zoek naar een manier om je IT-infrastructuur op een efficiënte manier te bewaken en problemen te voorkomen? Onze geavanceerde RMM-oplossing houdt je IT-omgeving continu in de gaten, zodat we problemen proactief kunnen signaleren en oplossen voordat ze uit de hand lopen. Bovendien zorgen onze waarschuwingen ervoor dat we altijd op de hoogte zijn van eventuele problemen, zodat we snel kunnen ingrijpen en jou zo min mogelijk downtime bezorgen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen om je IT-infrastructuur op topniveau te houden.

Een netwerk oplossing voor iedereen

Ben jij op zoek naar een professioneel bedrijf dat je kan helpen bij het opzetten van een betrouwbaar en veilig netwerk? Attent in ICT staat voor je klaar met een divers aanbod aan netwerkoplossingen, van internetkabels tot camera’s en geavanceerde zakelijke oplossingen zoals TP-Link Omada. Of het nu gaat om firewalls, switches, access points of routers, wij helpen je graag bij het ontwerpen en implementeren van een netwerk dat specifiek aan jouw eisen voldoet. Laat ons je helpen bij het opzetten van een efficiënt en veilig netwerk. Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen aan de slag gaan!

Hardware voor elke klant

Op zoek naar een nieuwe computer of laptop? Attent in ICT biedt een breed scala aan hardware-opties, van budget gaming PC’s tot custom waterkoeling PC’s en voordelige workstations voor bedrijven. Onze experts helpen je graag bij het vinden van de perfecte oplossing voor jouw specifieke behoeften. Of je nu op zoek bent naar een krachtige machine voor het spelen van games, een laptop voor onderweg of een werkstation voor je bedrijf, wij hebben de juiste hardware voor jou. Wij begrijpen dat elke situatie uniek is en daarom geven wij persoonlijk advies. Durf te investeren in jouw toekomstige IT-omgeving en neem vandaag nog contact met ons op. Samen zorgen we voor een computer of laptop die aan jouw specifieke eisen voldoet.

 

Optimaliseren van IT-processen

Streef jij naar een optimale IT-omgeving voor jouw organisatie? Zoek je naar manieren om je IT-processen te optimaliseren, te beschermen en te versterken? Kies dan voor de IT-audit van Attent in ICT! Onze IT-experts gaan diep in op jouw huidige IT-infrastructuur en geven jou een gedetailleerd rapport met praktische aanbevelingen voor verbetering. Hierdoor kan je zorgen dat jouw IT-processen efficiënter, veiliger en van topkwaliteit zijn. Of het nu gaat om het verhogen van de productiviteit, het verminderen van downtime of het verbeteren van de beveiliging, wij helpen je graag bij het bereiken van jouw doelen. Durf te investeren in jouw IT-omgeving en neem vandaag nog contact met ons op. Samen maken we jouw IT-processen succesvoller dan ooit.

Zonder titel (500 x 500 px)

Zoek je een professioneel bedrijf dat je kan helpen met het ontwerpen en maken van je website, en dat ook de hosting kan verzorgen? Bezoek dan onze website Attentwebdesign! Wij gebruiken de beste tools en technieken, zoals Elementor voor WordPress, om jouw droomwebsite te bouwen. En met onze hostingdienst ben je verzekerd van een snelle, betrouwbare en veilige website die altijd beschikbaar is voor je bezoekers.