Maa - Vrij: 9:00 - 17:00

06-83427732 / info@attentinict.nl

Onze diensten

Voor elke klant een oplossing

Cybersecurity Assesment

Digitale veiligheid is cruciaal voor elke organisatie. Ontdek hoe jouw organisatie presteert op het gebied van cybersecurity met het nauwkeurige Cybersecurity Assessment van Attent ICT. Wij bieden een grondige analyse om zwakke punten bloot te leggen en op maat gemaakte beveiligingsoplossingen te implementeren.

Kabelmanagement

Is je serverruimte een wirwar van kabels? Attent ICT komt het voor je oplossen. Wij bieden niet alleen oplossingen voor kabelmanagement in serverruimtes, maar leggen ook kabels aan naar andere ruimtes. Onze professionele aanpak zorgt voor een georganiseerde en efficiënte bekabeling in elke omgeving.

Hardware Voor Elke Klant

Bij Attent ICT vind je alles wat je nodig hebt op hardwaregebied. Of het nu gaat om laptops, routers, firewalls, desktops of op maat gemaakte pc’s, wij bieden een uitgebreid assortiment tegen aantrekkelijke prijzen. Onze focus ligt op het leveren van kwalitatieve hardware die perfect aansluit bij de behoeften van elke klant.

Website En Hosting

Op zoek naar een betaalbare website of betrouwbare hosting? Bij Attent ICT ben je aan het juiste adres. Of je nu een eenvoudige one-pager nodig hebt of een uitgebreide website met meerdere pagina’s, wij leveren maatwerk. Bovendien hebben we een sterke partner, Vimexx, voor hostingdiensten. Attent ICT staat garant voor hoogwaardige websites en stabiele hostingoplossingen.