Maa - Vrij: 9:00 - 17:00

06-83427732 / info@attentinict.nl

Onze klanten

Kraima Lingerie is een succesvolle lingerie winkel in de regio. Toen de eigenaren op zoek waren naar een betrouwbaar IT-bedrijf dat hen kon helpen bij het verbeteren van hun IT-infrastructuur, kwamen ze terecht bij Attent in ICT. Wij hebben hen geholpen met het installeren van camera’s voor beveiliging, het leveren van zakelijke pc’s voor hun medewerkers, het instellen van RMM voor monitoring en het ontwerpen en hosten van een website. Dankzij onze hulp is Kraima Lingerie nu in staat om efficiënter te werken, hun IT-problemen snel op te lossen en hun klanten een professionele online aanwezigheid te bieden. De eigenaren zijn zeer tevreden over de service die ze van Attent in ICT hebben ontvangen en zouden ons bedrijf aanbevelen aan andere bedrijven in de regio.

The Online Factory heeft een eigen bedrijfsruimte en verhuurt daarnaast een aantal ruimtes aan andere bedrijven. Het probleem was dat elk bedrijf een losse modem had en er in de ruimte waar alle modems bij elkaar kwamen, een wirwar aan kabels ontstond. Het was een chaos en het was moeilijk om uit te zoeken welke kabel bij welke modem hoorde.

Attent in ICT werd ingeschakeld om het netwerk te verbeteren en orde op zaken te stellen. Na een grondige analyse van de situatie werd besloten om alle utp punten in het bedrijf te nummeren en een netwerkplattegrond te maken. Zo konden we in kaart brengen welke kabel bij welke modem hoorde en welke kabels overbodig waren. Vervolgens werden de nodige kabels getrokken en weggewerkt, waardoor er weer overzicht ontstond in de ruimte. Door het netwerk op deze manier te verbeteren, kunnen alle bedrijven in het pand nu gebruikmaken van een stabiele en betrouwbare internetverbinding.

Bovendien zorgt de netwerkplattegrond ervoor dat eventuele problemen snel opgelost kunnen worden en dat het netwerk gemakkelijk uitgebreid kan worden. De klant was zeer tevreden met het resultaat en kan nu met een gerust hart zijn bedrijfsruimte verhuren, wetende dat het netwerk goed geregeld is.

MvW Daktechniek is een bedrijf gespecialiseerd in dakbedekking en dakrenovatie. Attent in ICT is de uitdaging aangegaan om een nieuwe website te ontwerpen die een professioneel beeld weergeeft van het bedrijf én eenvoudig te onderhouden is voor de eigenaar. Naast het ontwerpen van de website hebben we ook de werkplekken in het nieuwe bedrijfspand ingericht en een NAS geplaatst die zorgt voor een veilige en nette back-up van alle bedrijfsgegevens.